diumenge, 28 de desembre del 2008

Amanida de brots amb capritx de poma, formatge de cabra i llavors




Ingredients
  • brots varis (enciam, escarola, fulles de roure, espinacs....)
  • surimi (fils)
  • formatge de cabra
  • nous
  • pipes de girasol
  • sèsam
  • pinyons
  • poma (jo faig servir Royal Gala)
  • rebocina
  • aigua
  • sal
  • oli d'oliva verge extra
  • vinagre de mòdena
  • oli per fregir

Com es prepara

Primer prepararem els capritxos de poma. Pelarem la poma i la tallarem a troços. Prepararem la rebocina, es barreja aquesta farina preparada amb aigua, que quedi una barreja com la beixamel. Introduirem la poma i la posarem a una paella amb abundant oli, les fregirem i les posarem sobre un plat amb paper perquè empapi l'oli.

Mentrestant preparar l'amanida. Disposar els brots, afegir les llavors i els fruits secs, i el surimi. Posar per damunt el formatge de cabra i amanir, amb la sal, l'oli i el vinagre. Abans de servir posar els capritxos de poma.

Salut!!!!!!!

3 comentaris:

Glòria ha dit...

Suposo que deu quedar una amanida tèbia que va molt bé per a l'hivern, per continuar menjant amanides.

OLLES I SOMRIURES ha dit...

Si, el capritx de poma fa que quedi tèbia. Proveu-lo és molt bó.
Salut!!!!!

Anònim ha dit...

Pero qué cantidad de cosas ricas has preparados en estas fiestas... este plato me ha encantado.

Besos. Ana