Ingredients
- brots varis (enciam, escarola, fulles de roure, espinacs....)
- surimi (fils)
- formatge de cabra
- nous
- pipes de girasol
- sèsam
- pinyons
- poma (jo faig servir Royal Gala)
- rebocina
- aigua
- sal
- oli d'oliva verge extra
- vinagre de mòdena
- oli per fregir
Com es prepara
Primer prepararem els capritxos de poma. Pelarem la poma i la tallarem a troços. Prepararem la rebocina, es barreja aquesta farina preparada amb aigua, que quedi una barreja com la beixamel. Introduirem la poma i la posarem a una paella amb abundant oli, les fregirem i les posarem sobre un plat amb paper perquè empapi l'oli.
Mentrestant preparar l'amanida. Disposar els brots, afegir les llavors i els fruits secs, i el surimi. Posar per damunt el formatge de cabra i amanir, amb la sal, l'oli i el vinagre. Abans de servir posar els capritxos de poma.
Salut!!!!!!!
3 comentaris:
Suposo que deu quedar una amanida tèbia que va molt bé per a l'hivern, per continuar menjant amanides.
Si, el capritx de poma fa que quedi tèbia. Proveu-lo és molt bó.
Salut!!!!!
Pero qué cantidad de cosas ricas has preparados en estas fiestas... este plato me ha encantado.
Besos. Ana
Publica un comentari a l'entrada